KoRSaN Administratör
Mesaj Sayısı : 265 Kayıt tarihi : 27/03/10 Yaş : 38 Nerden : Geldim Ben :) Rep Puanı : 90398402
| Konu: FKYT2/KRALİYET/MUHABERE/0 Yang/Slotdan 10 M /HAMACHİSİZ/Türkçe Yama/Tıkla Paz Nis. 04, 2010 1:29 pm | |
| Selamun Aleyküm Arkadaslar Bügün Size Süper Bir Server Buldum Yani Oynuyordum Neyse Oyun Süper Bişi Arkadaslar Size Açıkcası Dünyada Gördüğüm En Güzel Server Diyebilirim...Tabi Bu Herkese Göre Değişir..... Oyun Çin Oyunudur Ondan Zorluk Çekebilirsiniz...Ama Süper Çok Ama Çok Güzel OYUN ÖZELLİKLER
%5000 Yang oranı %1000 Exp oranı %1000 Eşya Düşürme oranı %4000 Drop Zırhçıda 50 Lvl Zırhları(Kraliyet Zırhları) Ork Başkanının Sandığı Ateş Kral Sandığı(0 Yang) +0 Muharebe,+0 Hortlak Dişi,+0 Ejderha Bıçağı,+0Sarı ejderha yayı,+0 Kurtuluş yelpazesi Silahçıda 61 Lvl Kalkanları,Küpeler,Bilezikler, Ayakkabılar,Kolyeler... + Basarken item istemiyor Oyuna Başlayınca 30 lvl at veriyor... Sol üst köşede bütün özellikler oyuna başlayınca açık... Ve daha neler neler...
Not:Türkçe Yama'dan Girmesse Sakın Oyun Bozuk Demeyin Çinçe Exe'yi İndirin Arkadaslar Süper Bir Oyun Diyeyim Size Çinçe' Exe'de Sunucuya Baglanırken Hata Derse Pc'ye Rest FaLan Atin Kesin Girer [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Arkadaşlar Pack dosyasıyla ilgili aldığınız tüm sorunlarnı çözümleri bir arada.Hangi hatalarla ilgili çözümler olduğunu vereyim ilk önce:
1.LoadLocaleError 2.Log hatası 3.Ekran kararması 4.HonKong Hatası 5.SetguildMarkPatch Toplu çözüm olabilecek 5 adet dosya
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tek kelimeyLe Server cok quzeL Sozu uzatmadan Linkler
Ana Sayfa: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Üyelik: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Shop: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
DownLoad: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [7.98 Mß] yazani indir [Çinçe Exe]
Üyelik İçin Şart
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Fkyt2 Türkçe Exe:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
\Türkçe Yama Kurulumu/
Dosyayı indirdikten sonra metin2 tr nin içerisine atıyorsunuz ve Fkyt2.exe ile oyuna giriş yapıyorsunuz. Not: Metin2tr nin packsız yani ilk kurulumdaki packlar olmalı.!
NPC RESMİ
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
prosman Üye
| Konu: Geri: FKYT2/KRALİYET/MUHABERE/0 Yang/Slotdan 10 M /HAMACHİSİZ/Türkçe Yama/Tıkla Paz Nis. 04, 2010 1:44 pm | |
| | |
|
KoRSaN Administratör
Mesaj Sayısı : 265 Kayıt tarihi : 27/03/10 Yaş : 38 Nerden : Geldim Ben :) Rep Puanı : 90398402
| Konu: Geri: FKYT2/KRALİYET/MUHABERE/0 Yang/Slotdan 10 M /HAMACHİSİZ/Türkçe Yama/Tıkla Paz Nis. 04, 2010 2:33 pm | |
| | |
|